. “Тоя прост български народ пак не ще да слуша цвета

...
. “Тоя прост български народ пак не ще да слуша цвета
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Винаги трябва да има само една гледна точка - тази на поредния Голям Брат

.  “Тоя елементарен български народ отново не ще да слуша цвета на нацията, която го води в хилядолетния парадайс и фермите на инклузивния капитализъм ”; " Не единствено това, ами от 1878 година e все по този начин! Това българско общество все на страната на Русия! 145 години несъмнена хибридна съветска война! Лошо българско общество, неприятно общество... ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 

кирчо
Типичен образец за АЗ,АЗ и единствено АЗ СЪМ ПРАВ. Няма прелом, няма геноцид в Донбас, няма живи изгорени повече от 90 индивида в Одеса, единствено тъй като се считат за руснаци. Това съгласно папионката са все неистини
 

Bacho Кольо
Как е допустимо да се докараме до такава степен, че в България да има хора, които не мислят като Г. Лозанов.?!? От 2 седмици обикаля малките екрани и се оплаква, че съществувала втора позиция, при изискване, че е заповядано да има единствено една. Няма ред в тая страна, няма...
 
Ангел
Ааууу. Истина има единствено в диктатурата… и цензурата. Поредния англосаксонски българофоб!
 
Миро
Гледната точка, господин Лозанов, може да има, в случай че на българина му се разрешава да получава не редуцирана информация (тази която желаят медиите на Сорос и подобни), а цялата информация, от съветска телевизия включително. Но фон дер Ляйн е забранила да се излъчват съветските канали. Затова имаме нищожна информация за аргументите на войната и за това по какъв начин тя протича. Освен свирепите стремежи на Евросъюза да наблъска Украйна с повече въоръжения няма нищо свястно в Европейски Съюз политика и позиция. Нито Европейски Съюз, нито Съединени американски щати желаят мирни договаряния. Украйна е като полигон за жива плът. Само совалки до Зеленски да се покаже и да се усмихне я Урсула, я Барозу, я Байдън. С това мир не се реализира. А аргументите за войната са дълги 8 години изтребване, обезчестяване, заличаване на руснаците и украинците, живеещи в Донбас. Цели 8 години! Войната не трае една година, а цели 9 към този момент. Някой европейски политик да е повдигнал този въпрос? Да, има единствено един - Орбан. Той заема много съответна позиция (и поради унгарците, живеещи и страдащи в Украйна).
 
рукола Z
" пропагандата съумява да внуши на огромна част от българската публика, за една година по време на войната, че повода за войната не е Путин, а тя е провокирана от НАТО " След като Меркел сама си призна, че са излъгали с минскте съглашения, то кой е отговорен за спора?
 
рукола Z
И кой изобщо ще седне към този момент да гледа телевизия, като там единствено може да го дезинформират?!
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР